Othilienborg borettslag har 31.10.2019 avholdt ekstraordinær generalforsamling hvor saken var forslag fra styret om å endre dagens avfallsløsning til nedgravde containere.

Forslaget fikk stort flertall, og arbeidet med å etablere ny løsning fortsetter, og vil bli iverksatt så snart godkjenning fra kommunen foreligger.

For dere som har spørsmål om rehabiliteringen, så har prosjektledelsen ved Karl Knudsen åpent kontor hver mandag fra kl. 15.00- 17.00. De har kontor på brakkeriggen ved Kaaret.  

Arbeid vil stort sett foregår mellom kl. 07.00 og 15.00. Noe støy må påregnes da det er en del innfesting i betong, og meisling av betongdekke på veranda.

Ny info om rehabilitering/ bilder med farger ligger under fane rehabilitering.

Avfallsordingen

Som tidligere informert så vil avfallsordningen som vi har i dag bli endret. I dag så har borettslaget 17 hentepunkter for avfall, og med ny ordning så vil dette antallet bli redusert ned til seks hentepunkter. Det blir da større enheter .Enhetene vil graves ned i bakken, da slipper vi luktproblemer og rotter/ mus får ikke tilgang til mat. Det er en engangsinvestering på ca 3,5 millioner, menen besparelse på renovasjonsgebyr utgjør ca 650 000. pr år.   I K.O.Thornæs v, så blir punktet på samme plass som i dag, mens det blir endringer på de andre punktene.  To hentepunkt i Alfred Trønsdals v, og to hentepunkt i Oth.tunet samt et ved Oth.veien 51.  Renholdsverket / Entrepenør og arkitekt i samarbeid med styret håper å ferdigstille dette i løpet av 2019.